Customer Testimonials

Testimonials 31 - 40 of 89 displayed.
  

selepas bayar, tidak sampai 30 minit, hosting saya boleh terus digunakan. perkhidmatan yang amat pantas dan terbaik!

Nadzmer Azrai Mohd Fauzi (remzdan.com) – Ipoh, Perak – MY


Syokhost adalah Penyedia Hosting Yang Terbaik.....

Murah, Mesra & Mudah utk berurusan....

Pilihlah Syokhost... semestinya anda berpuas Hati.

Dari Faizal - www.kedaiubat2u.com

mohd faizal (bizznezonline.com) – ampang, kuala lumpur – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-04


terbaek lah..biasanya dalam sehari jugak baru dapat register nama domain tuh tp dengan syokhost kejap je..10 minit dah aktif..teruskan syokhost

budiman daud (pixelartworks.net) – Bandar Bera, Pahang – MY


First time nak beli hosting dan domain name tuk belajar dan syokhost adalah webhosting yg paling murah sye jumpe.. nice service.. baru email tak lama lepas tu dah activate.. so skang nak test2 dulu.. kalo oke baru nak upgrade.. so far so good..

Nur Syafiqah Asyikin C – Marang, Terengganu – MY


saya telah mengambil pakej blogger Plan dan domain yang baru iaitu emadharazie.net

Along Keramat – Kuala Lumpur, Ampang Hulu Kelang – MY


Perkhidmatan yang pantas.. Tahun kedua menggunakan perkhidmatan syokhost.com. InsyaAllah tahun2 mendatang pun tetap bersama Syokhost!!
Terbaiiiikk!!

MOHD NOORHAFIZ N (kemilaufoto.com) – BESERI, PERLIS – MY


lepas setahun guna, saya renew semula.. tak banyak masalah berbanding hosting server lain... . mmg brani syor utk kwn2...

Faizol Affandi (5zol-production.com) – Kulim, Kedah – MY


terbaik..

Hazrein Shafiz – arau, perlis – MY


terbaik

iez peaceloverz (ryltitanic.com) – petaling jaya, selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-05


berjaya transfer domain ke syokhost. mmg terbaik la servis. cepat dan efficient

khairul muhammad (sfloss.net) – KOTA KINABALU, Sabah – MY