Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 96 displayed.

  

Memang berbaloi menggunakan hosting ini kerana harganya memang murah dan mampu dimiliki.Nak buat website sendiri pun senang tak perlu guna khidmat web developer yang memakan modal beribu-ribu dan semuanya ada dalam cPanel.Owner pun sentiasa membantu dalam menyelesaikan masalah berkaitan.Memang hosting yang macam ni saya tercari-cari selama ini.Terima kasih syokhost...

Abdullah Ishak (top5.com.my) – Semenyih, Selangor – MY


yours team doing fast thanks

mariam mat lipah (sgdamatrixprogramme.com) – kangkar pulai, johor bahru – MY


saya rasa pemilik syokhost.com ni dah gila agaknya, tak tau la mcm mana dia amek untung, murah gilaaa!! tak penah dibuat orang! mmg terbaik! teruskan beri khidmat murah dan berkualiti! tq

suhaidi basar (mrchili.my) – kota tinggi, johor – MY


THE BEST HOSTING MUST YOU GET BECAUSE THE EASY STEP TO REGISTER AND THE FASTEST RESPON FROM THE COMPANY .. IS ALSO THE CHEAP HOSTING THAT I GET FOR 1 YEARRRRR!!!!!

nazmi zakaria (langkahusahawaninternet.com) – Langkawi, Kedah – MY


Fast activation :) TQ

MOHD HAFIZ ML (acoustica.my) – PJ, Selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-01


Servis terbaik.. murah sgt.. igtkan slow...
tp x, speed mmg superb!! mantop!
nak kna upgred pakej la mcm ni
mmg terbaik dari syokhost.com

NORLIDA ISHAK (permatalangkawi.com.my) – LANGKAWI, KEDAH – MY


Superb servis,

Bayar pukul 8 malam melalui bank transfer, tak sampai 2 jam admin dah sahkan pembayaran dan domain serta c panel telah boleh di edit.. webmail trus boleh diguna.Perkhidmatan yg terbaik...boleh upgrade laaa ...kalau macam ni

Azizan Kamin (4biz.name) – Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan – MY


Terbaik Murah dan laju saya baru 2 hari lepas melanggan dan saya dah berpuas hati dengan servis syok host..

Mohammad Fauzi – Semporna, Semporna – MY


selepas bayar, tidak sampai 30 minit, hosting saya boleh terus digunakan. perkhidmatan yang amat pantas dan terbaik!

Nadzmer Azrai Mohd Fauzi (remzdan.com) – Ipoh, Perak – MY


Syokhost adalah Penyedia Hosting Yang Terbaik.....

Murah, Mesra & Mudah utk berurusan....

Pilihlah Syokhost... semestinya anda berpuas Hati.

Dari Faizal - www.kedaiubat2u.com

mohd faizal (bizznezonline.com) – ampang, kuala lumpur – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-04


<< < 3 [4] 5 > >>