Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 92 displayed.

  

Fast activation :) TQ

MOHD HAFIZ ML (acoustica.my) – PJ, Selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-01


Servis terbaik.. murah sgt.. igtkan slow...
tp x, speed mmg superb!! mantop!
nak kna upgred pakej la mcm ni
mmg terbaik dari syokhost.com

NORLIDA ISHAK (permatalangkawi.com.my) – LANGKAWI, KEDAH – MY


Superb servis,

Bayar pukul 8 malam melalui bank transfer, tak sampai 2 jam admin dah sahkan pembayaran dan domain serta c panel telah boleh di edit.. webmail trus boleh diguna.Perkhidmatan yg terbaik...boleh upgrade laaa ...kalau macam ni

Azizan Kamin (4biz.name) – Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan – MY


Terbaik Murah dan laju saya baru 2 hari lepas melanggan dan saya dah berpuas hati dengan servis syok host..

Mohammad Fauzi – Semporna, Semporna – MY


selepas bayar, tidak sampai 30 minit, hosting saya boleh terus digunakan. perkhidmatan yang amat pantas dan terbaik!

Nadzmer Azrai Mohd Fauzi (remzdan.com) – Ipoh, Perak – MY


Syokhost adalah Penyedia Hosting Yang Terbaik.....

Murah, Mesra & Mudah utk berurusan....

Pilihlah Syokhost... semestinya anda berpuas Hati.

Dari Faizal - www.kedaiubat2u.com

mohd faizal (bizznezonline.com) – ampang, kuala lumpur – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-04


terbaek lah..biasanya dalam sehari jugak baru dapat register nama domain tuh tp dengan syokhost kejap je..10 minit dah aktif..teruskan syokhost

budiman daud (pixelartworks.net) – Bandar Bera, Pahang – MY


First time nak beli hosting dan domain name tuk belajar dan syokhost adalah webhosting yg paling murah sye jumpe.. nice service.. baru email tak lama lepas tu dah activate.. so skang nak test2 dulu.. kalo oke baru nak upgrade.. so far so good..

Nur Syafiqah Asyikin C – Marang, Terengganu – MY


saya telah mengambil pakej blogger Plan dan domain yang baru iaitu emadharazie.net

Along Keramat – Kuala Lumpur, Ampang Hulu Kelang – MY


Perkhidmatan yang pantas.. Tahun kedua menggunakan perkhidmatan syokhost.com. InsyaAllah tahun2 mendatang pun tetap bersama Syokhost!!
Terbaiiiikk!!

MOHD NOORHAFIZ N (kemilaufoto.com) – BESERI, PERLIS – MY


<< < 3 [4] 5 > >>