Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 165 displayed.

  

still learning how to use it. but its very interesting and cant wait to know more about.

NURRAFIDAH AHMAD (speedyreload.com) – MIRI, SARAWAK – MY


Laju gak hosting ni. Maybe sbb server baru, run on linux os. Harap2 tak buat hal la masa diperlukan. Guna hosting ni pun sbb nak bagi customer guna utk demo dsb. Insyaallah kalau semua ok boleh upgrade ke pakej mahal sket. Support la sket orang kita :)

Abdul Halim Ku ahmad – Puchong, Selangor – MY


easy to use

Hanis Mohamed Nasaruddin Amani (roffaent.com) – Ipoh, Perak – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej Mini


Syabas buat SyokHost ! tahun nie genap 3 tahun, aku mengunakan perkhidmatan SyokHost yang JIMAT, LANCAR & TERBAIK!.. kenapa? sebab sepanjang aku guna perkhidmatan syokhost...langsung tidak menampakkan sebarang masalah. Malah blog aku pun semakin meningkat UV setiap hari... Tq SyokHost~

Nur Ika Ateqah – kangar perlis, kangar perlis – MY


Syokhost.com membekalkan servis yg terbaik pada harga yg berpatutan.. layanan yg diberikan juga sgt bagus.. sama2 kita menyokong bisnes anak tempatan..

Mohd Azhan Ramli – Tumpat, Kelantan – MY


The best hosting website in Malaysia. ive been using since 3 years ago. cubalah, kalau tuan/puan nak buat website. boleh cuba!

adrian hakimi – Pasir Puteh, Kelantan – MY


Admin sangat mesra dan 'fast response' menggunakan WhatsApp. Sangat membantu dari segi teknikal bagi saya yang kurang mahir mengurus domain & hosting.

Trusted !!! AAAAAAAAAAAAAA++++++++++++ !!!

Mohd Fazlie Ahmad (smktarpsb.edu.my) – Sabak Bernam, Selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-02


Perkhidmatan Syokhost memang berbaloi dan membantu dalam pengurusan laman web perniagaan saya.

Azwaliza Aisyah Idris – Puchong, Selangor – MY


Fast and supportive

HASBULLAH AHMAD SAPIAN – BERUAS, Perak – MY


Team respon sangat cepat.. Best pakai.. Thanks Syok!!

Alumni SMKAP (alumnismkap.my) – Maran, Pahang – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-02


<< < 3 [4] 5 > >>