Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 104 displayed.

  

Mahu beli domain? Nak pilih dari reseller bagaimana? Hati-hati dengan tawaran syarikat yg beri diskaun untuk pembelian pertama, tetapi akan cas berganda pada tahun2 berikutnya. Menyesal tak sudah (berdasarkan pengalaman2 lepas). Pilih syokhost sebab harga domain adalah tetap, murah & servis pelanggan terbaik.

aidir lui – bandar sri jempol, negeri sembilan – MY


memang terbaek, puas hati.. dah guna setahun, baru tadi renew utk setahun lagi. respond dan service dengan pantas. tq syokhos :)

SELAMAT HARI RAYA

IZWAN R (printingcyber.com) – PUTRAJAYA, WILAYAH PERSEKUTUAN – MY


Alhamdulillah,

Setahun sudah menggunakan servis Syok Host.

Amat berpuas hati, servis yang pantas.

Thumbs up.

Mohd Saifuddin El-Ponchis (butikrayban.com) – Kota Bharu, Kelantan – MY


saya suka services ini ! sangat best ! layanan kepada customer sangat bagus ! yang penting dalam 24hours sebarang masalah akan cuba di jawab ! itu paling penting ;)

Normala Rashid (normalarashidenterprise.com.my) – Ampang, Selangor – MY


Saya telah menggunakan syokhost selama setahun.. Bagi saya, cukup berpuas hati dengan servis dan respond yang diberikan sekiranya ada masalah yang timbul.. Terima kasih banyak2 syokhost...

Mohd Shah Rizal Zakria (rushadbridal.com) – Raub, Pahang – MY


As salam..rupa-rupanya memang sangat mudah untuk mendapatkan domain dan hosting anda sendiri kalau tahu cara dan kaedahnya. Saya hanya memerlukan kurang dari sejam untuk memiliki domain dan hosting melalui syokhost.com. Ini merupakan servis terbaik yang pernah diterima sepanjang saya menjalankan perniagaan secara atas talian. Kredit kepada Encik Fuad.

Terima kasih. Wassalam.

Ikhlas dr saya
Khairi Baharun l
beranikaya.com

Mohd Khari Baharun – Puchong, Selangor – MY


Thanks to syokhost crew yang memberikan hosting yang laju dan juga perkhidmatan memang terbaik lah.. fast.. superb hosting.. harga murah tapi kualiti memang terbaik!!!. hanya di syokhost.com

- Dari Berlima Megah Enterprise

AMIROL A (berlimamegah.com) – IPOH, PERAK – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-03


Pakej 03

sk Kenayat (skkenayat.net) – Gerik, Perak – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-03


Memang berbaloi menggunakan hosting ini kerana harganya memang murah dan mampu dimiliki.Nak buat website sendiri pun senang tak perlu guna khidmat web developer yang memakan modal beribu-ribu dan semuanya ada dalam cPanel.Owner pun sentiasa membantu dalam menyelesaikan masalah berkaitan.Memang hosting yang macam ni saya tercari-cari selama ini.Terima kasih syokhost...

Abdullah Ishak (top5.com.my) – Semenyih, Selangor – MY


yours team doing fast thanks

mariam mat lipah (sgdamatrixprogramme.com) – kangkar pulai, johor bahru – MY


<< < 3 [4] 5 > >>