Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 109 displayed.

  

Memang tersangat puas hati dengan server SyokHost...laju...macam ni la best...good job!

Rifaie Ismail – Yang, Indah – MY


Terima Kasih kepada Syokhost kerana memberi servis yang amat baik kepada pihak kami. Dengan sistem komunikasi yang mudah dan friendly user, saya yakin pihak Syokhost adalah pembekal domain & hosting yang paling berkualiti di Malaysia. Terus maju Syokhost! Kami doakan yang terbaik untuk anda!

Mohamad Fazli – Kemaman, Terengganu – MY


Hosting company paling kencang buat kerja. tak sampai dua jam akaun dah aktif. hari minggu pulak tu. syokhost memang best!

muhammad hizwan bin said – rawang, selangor – MY


Sangat berpuas hati dengan service yang ditawarkan oleh Syokhost ini, dengan pantas dan mudah berurusan. Next time memang akan berurusan dengan Syokhost lagi..

MOHAMAD I – Putrajaya, W.Persekutuan – MY


Servis yang terbaik.
Segala urusan dipermudahkan.
Terbaik!

Mohamad Faizal Bin Hamdan (uhost.com.my) – Alor Gajah, Melaka – MY


Mahu beli domain? Nak pilih dari reseller bagaimana? Hati-hati dengan tawaran syarikat yg beri diskaun untuk pembelian pertama, tetapi akan cas berganda pada tahun2 berikutnya. Menyesal tak sudah (berdasarkan pengalaman2 lepas). Pilih syokhost sebab harga domain adalah tetap, murah & servis pelanggan terbaik.

aidir lui – bandar sri jempol, negeri sembilan – MY


memang terbaek, puas hati.. dah guna setahun, baru tadi renew utk setahun lagi. respond dan service dengan pantas. tq syokhos :)

SELAMAT HARI RAYA

IZWAN R (printingcyber.com) – PUTRAJAYA, WILAYAH PERSEKUTUAN – MY


Alhamdulillah,

Setahun sudah menggunakan servis Syok Host.

Amat berpuas hati, servis yang pantas.

Thumbs up.

Mohd Saifuddin El-Ponchis (butikrayban.com) – Kota Bharu, Kelantan – MY


saya suka services ini ! sangat best ! layanan kepada customer sangat bagus ! yang penting dalam 24hours sebarang masalah akan cuba di jawab ! itu paling penting ;)

Normala Rashid (normalarashidenterprise.com.my) – Ampang, Selangor – MY


Saya telah menggunakan syokhost selama setahun.. Bagi saya, cukup berpuas hati dengan servis dan respond yang diberikan sekiranya ada masalah yang timbul.. Terima kasih banyak2 syokhost...

Mohd Shah Rizal Zakria (rushadbridal.com) – Raub, Pahang – MY


<< < 3 [4] 5 > >>