Customer Testimonials

<< < 3 [4] 5 > >>

Testimonials 31 - 40 of 99 displayed.

  

As salam..rupa-rupanya memang sangat mudah untuk mendapatkan domain dan hosting anda sendiri kalau tahu cara dan kaedahnya. Saya hanya memerlukan kurang dari sejam untuk memiliki domain dan hosting melalui syokhost.com. Ini merupakan servis terbaik yang pernah diterima sepanjang saya menjalankan perniagaan secara atas talian. Kredit kepada Encik Fuad.

Terima kasih. Wassalam.

Ikhlas dr saya
Khairi Baharun l
beranikaya.com

Mohd Khari Baharun – Puchong, Selangor – MY


Thanks to syokhost crew yang memberikan hosting yang laju dan juga perkhidmatan memang terbaik lah.. fast.. superb hosting.. harga murah tapi kualiti memang terbaik!!!. hanya di syokhost.com

- Dari Berlima Megah Enterprise

AMIROL A (berlimamegah.com) – IPOH, PERAK – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-03


Pakej 03

sk Kenayat (skkenayat.net) – Gerik, Perak – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-03


Memang berbaloi menggunakan hosting ini kerana harganya memang murah dan mampu dimiliki.Nak buat website sendiri pun senang tak perlu guna khidmat web developer yang memakan modal beribu-ribu dan semuanya ada dalam cPanel.Owner pun sentiasa membantu dalam menyelesaikan masalah berkaitan.Memang hosting yang macam ni saya tercari-cari selama ini.Terima kasih syokhost...

Abdullah Ishak (top5.com.my) – Semenyih, Selangor – MY


yours team doing fast thanks

mariam mat lipah (sgdamatrixprogramme.com) – kangkar pulai, johor bahru – MY


saya rasa pemilik syokhost.com ni dah gila agaknya, tak tau la mcm mana dia amek untung, murah gilaaa!! tak penah dibuat orang! mmg terbaik! teruskan beri khidmat murah dan berkualiti! tq

suhaidi basar (mrchili.my) – kota tinggi, johor – MY


THE BEST HOSTING MUST YOU GET BECAUSE THE EASY STEP TO REGISTER AND THE FASTEST RESPON FROM THE COMPANY .. IS ALSO THE CHEAP HOSTING THAT I GET FOR 1 YEARRRRR!!!!!

nazmi zakaria (langkahusahawaninternet.com) – Langkawi, Kedah – MY


Fast activation :) TQ

MOHD HAFIZ ML (acoustica.my) – PJ, Selangor – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-01


Servis terbaik.. murah sgt.. igtkan slow...
tp x, speed mmg superb!! mantop!
nak kna upgred pakej la mcm ni
mmg terbaik dari syokhost.com

NORLIDA ISHAK (permatalangkawi.com.my) – LANGKAWI, KEDAH – MY


Superb servis,

Bayar pukul 8 malam melalui bank transfer, tak sampai 2 jam admin dah sahkan pembayaran dan domain serta c panel telah boleh di edit.. webmail trus boleh diguna.Perkhidmatan yg terbaik...boleh upgrade laaa ...kalau macam ni

Azizan Kamin (4biz.name) – Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan – MY


<< < 3 [4] 5 > >>