Customer Testimonials

Testimonials 11 - 20 of 89 displayed.
  

Sangat berpuas hati dengan service yang ditawarkan oleh Syokhost ini, dengan pantas dan mudah berurusan. Next time memang akan berurusan dengan Syokhost lagi..

MOHAMAD I – Putrajaya, W.Persekutuan – MY


Servis yang terbaik.
Segala urusan dipermudahkan.
Terbaik!

Mohamad Faizal Bin Hamdan (uhost.com.my) – Alor Gajah, Melaka – MY


Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan & produk yang disediakan oleh pihak SyokHost.com.. Selain menjual produk dengan harga yang murah, saya juga menerima servis yang terbaik & cepat. Terima Kasih Syokhost.com

Mohamad Fazli – Kemaman, Terengganu – MY


Mahu beli domain? Nak pilih dari reseller bagaimana? Hati-hati dengan tawaran syarikat yg beri diskaun untuk pembelian pertama, tetapi akan cas berganda pada tahun2 berikutnya. Menyesal tak sudah (berdasarkan pengalaman2 lepas). Pilih syokhost sebab harga domain adalah tetap, murah & servis pelanggan terbaik.

aidir lui – bandar sri jempol, negeri sembilan – MY


cepat dan pantas. nuff said.

Ahmad Wahyudi Mohd Lazim – Kemaman, Terengganu – MY


memang terbaek, puas hati.. dah guna setahun, baru tadi renew utk setahun lagi. respond dan service dengan pantas. tq syokhos :)

SELAMAT HARI RAYA

IZWAN R (printingcyber.com) – PUTRAJAYA, WILAYAH PERSEKUTUAN – MY


Alhamdulillah,

Setahun sudah menggunakan servis Syok Host.

Amat berpuas hati, servis yang pantas.

Thumbs up.

Mohd Saifuddin El-Ponchis (butikrayban.com) – Kota Bharu, Kelantan – MY


saya suka services ini ! sangat best ! layanan kepada customer sangat bagus ! yang penting dalam 24hours sebarang masalah akan cuba di jawab ! itu paling penting ;)

Normala Rashid (normalarashidenterprise.com.my) – Ampang, Selangor – MY


Saya telah menggunakan syokhost selama setahun.. Bagi saya, cukup berpuas hati dengan servis dan respond yang diberikan sekiranya ada masalah yang timbul.. Terima kasih banyak2 syokhost...

Mohd Shah Rizal Zakria (rushadbridal.com) – Raub, Pahang – MY


As salam..rupa-rupanya memang sangat mudah untuk mendapatkan domain dan hosting anda sendiri kalau tahu cara dan kaedahnya. Saya hanya memerlukan kurang dari sejam untuk memiliki domain dan hosting melalui syokhost.com. Ini merupakan servis terbaik yang pernah diterima sepanjang saya menjalankan perniagaan secara atas talian. Kredit kepada Encik Fuad.

Terima kasih. Wassalam.

Ikhlas dr saya
Khairi Baharun l
beranikaya.com

Mohd Khari Baharun – Puchong, Selangor – MY