Customer Testimonials

<< < 1 [2] 3 > >>

Testimonials 11 - 20 of 137 displayed.

  

Saya suka berurusan dengan pihak syokhost.com. Kenapa? Walaupun cuti umum, admin masih melayan permintaan pelanggan dengan baik. Syokhost.com...terbaik la bro!!!

Majdi Mahat (bestmobilewow.biz) – Kota Kinabalu, Sabah – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej-02


Syok host memang terbaik ! Cun lah.. :)

Azril Rabai (ibumengandung.org) – Tanjong Karang, Selangor – MY


Terbaik mysyok hosting.... activate cepat.. kurang 2 jam selepas pembelian hosting.... saya dah boleh login cpanel

muhamad r – bandar pusat jengka, pahang – MY


Good Jobs and support service yang bagus,cepat,tepat dan harga berpatutan .. thanks syokhost..sesuai dengan nama..Syokkkk...

zainuddin mohamed (ombak73.com) – KOTA BHARU, KELANTAN – MY


Superbbb feedback

Walaupun cuma Pakej mini.

Nora Shafia M (perunding-cwa.com) – Miri, Sarawak – MY


Servis cepat, mudah dan harga berpatutan.

Muhammad Afiq Azri – Teluk Intan, Perak – MY


support service yang bagus..juga cepat.. thanks syokhost..

Hasli Ayob – Klang, Selangor – MY


Alhamdulillah,

Sudah hampir 3 tahun menggunakan servis Syok Host.

Amat berpuas hati, servis yang pantas.

Thumbs up.

Mohd Saifuddin E (butikrayban.com) – Kota Bharu, Kelantan – MY


gile laa.. service cepat dan mantopp, x open ticket pun bleh upgrade/order service.. direct whatsapp je.. tq admin..

Mohd Rizuwan Saar idris – Putrajaya, WP Putrajaya – MY


alhamdullilah ni kali ke 2 guna servis syoik host, mudah sgt berurusan kul5 pagi ni dapat dah hosting, bayar mlm td kul 11 gitu. semoga terus success ameeen

seri akmad (delimamerah.com) – nilai, negeri sembilan – MY


<< < 1 [2] 3 > >>