Customer Testimonials

<< < 1 [2] 3 > >>

Testimonials 11 - 20 of 120 displayed.

  

Bagus, mudah dan efisien.

MUHAMMAD HAIKAL MOHD ZIN (haizirezqi.com) – KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN – MY
My hosting plan: Webhosting - Pakej Mini


Perkhidmatan hosting terbaik. Mudah untuk melanggan hosting dan proses pendaftaran hosting yang pantas. Harga amat berbaloi dengan pakej yang ditawarkan. Tahniah SyokHost atas perkhidmatan yang berkualiti.

MUHAMMAD FIRDAUS RAMLAN (affiliatemudah.com) – JOHOR BAHRU, JOHOR – MY


Servis sangat pantas. Bayar jam 3.25 petang, web hosting dah approve jam 3.45 ptg. mantap! sebelum ni saya langgan dengan web hosting yang lain lepas 3 hari baru update.
Syok memang Murah, Jimat Masa dan Thorrbaik!

RUZAINI MD ZAMRI – Seri Kembangan, Selangor – MY


Price is reasonable. Great after sale service.

akmal man – SERI KEMBANGAN, SELANGOR – MY


Sangat mudah pendaftaran.Pantas.
Saya dah lebih sebulan mencari hosting yang sesuai & stabil,alhamdulillah saya telah berjumpa dengan hosting yang sesuai.

Hasnah Shamsudin – kajang, selangor – MY


Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh SyokHost..Server yang x pernah down dan saya telah bersama SyokHost sudah 2 tahun..Memang puas hati..

Azhim Kiey – Ipoh, Perak – MY


Saya amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh SyokHost.

Azhim Kiey – IPOH, PERAK – MY


Terima kasih kepada syokhost.com,perkhidmatan dan peluang yang ditawarkan kini mampu membuka peluang kepada semua orang yang ingin memiliki domain dan hosting sendiri kerana ianya mampu milik..dalam banyak-banyak penyediaan hosting dan domain kali ini saya memilih syokhost.com kerana menjimatkan tapi power,sekarang saya jatuh cinta dengan hosting dan domain yg ditawarkan disini,semoga keberangkalian server down jarang-jarang berlaku,tingkatkan servis syokhosting,saya menyokong syokhost.... kini bakal pelanggan saya tiada alasan untuk mengeluh untuk memilikinya.... terima kasih..

fazli yusoff – jerteh, terengganu – MY


good pakej...service pantas & harga pon berpatutan...terbaek!!!!

Yazid Idrus (webmagiccard.com.my) – Muar, Johor – MY


Saya amat berpuashati dengan perkhidmatan yang disediakan oleh syokhost. Pastikan anda memilih Syokhost sebagai penyedia domain anda!.. Ikhlas dari saya, saya doa kan semoga Syokhost berkembang lagi maju dan dapat mengembangkan lagi perkhidmatan yang disediakan dalam dunia intelek. Syabas Syokhost

Mohamad Fazli – Kemaman, Terengganu – MY


<< < 1 [2] 3 > >>